September 2018.
Aan de Sprendlingenstraat 40 in Oisterwijk staat het gebouw "de Bunker", voorheen een automuseum en inmiddels al weer even niet in gebruik. Dit gesloten gebouw gaan wij vernieuwbouwen. Gevels worden open en het gebouw krijgt een nieuwe representatieve uitstraling. Eerst wordt het gebouw gestript en deels gesloopt.
Daarna worden er een tiental bedrijfsunits gerealiseerd.
In de grote kelder wordt de mogelijkheid geboden voor flexibele opslag in kleine units/boxen.
Een goederenlift maakt de kelder ook met een palletwagen bereikbaar.

Voor meer informatie download hier de brochure.

Prijs voor Paviljoen aan de Piushaven
Juli 2018.

WINNAAR 2e NEXT STEP AWARD:
Civic Architects
Op 5 juli 2018 reikten de BNA en Synchroon voor de tweede keer de Next Step Award uit als bekroning van de tweede editie van het programma. Civic Architects uit Amsterdam is door de jury uitgeroepen als winnaar van de Next Step Award. Het jonge bureau, dat wordt geleid door Jan Lebbink, Rick ten Doeschate, Ingrid van der Heijden en Gert Kwekkeboom (winnaar van de ARC17 Jong Talent Award), kreeg de meeste waardering van de vakjury. Civic stuurde het Paviljoen Piushaven, Tilburg in om zich te kwalificeren voor het programma. De jury over de winnaar Civic Architects denken duidelijk en professioneel na over alle aspecten van het runnen van een bureau. Ze hebben een focus op publieke gebouwen en infrastructuur en daarbij een passend team. Civic laat duidelijk zien hoe ze hun visie sterk naar buiten willen brengen en wat zij te bieden hebben naar hun opdrachtgever toe. Opmerkelijk is de energie die ze in al hun projecten stoppen en hoe zij de omgeving van het ontvangstpaviljoen Piushaven aanzienlijk hebben verrijkt. Do Janne Vermeulen, juryvoorzitter: ?De jury heeft Civic leren kennen als een ambitieus bureau dat excelleert in adaptief vermogen. Mooi om te zien hoe ze flexibel inspelen op nieuwe kansen en ontwikkelingen, en aan aan waardecreatie doen. Dit zijn architecten met ondernemersgeest die duidelijk hebben nagedacht over hun bureauvisie; ze weten precies waar ze heen willen en hebben voor een jong bureau een extreem professionele aanpak.?

Voor meer beelden kijk op:
www.nextstepprogram.nl/inzendingen/ontvangstpaviljoen-piushaven/

Juni 2018
In Tilburg hebben we in 2017 het horecapaviljoen aan de Hopliedenkade gerealiseerd.
Het bijzondere gebouw op een in het oog springende locatie midden op de pier in de Piushaven wordt geroemd om zijn architectonische exclusiviteit. Behalve heel goed eten in het aldaar gevestigde restaurant RAK kun je ook genieten van een bijzonder uitzicht over de Piushaven. Het project wordt omschreven als volgt:
PAVILJOEN HOPLIEDENKADE IS EEN NIEUWE OPENBARE RUIMTE MET RESTAURANT AAN DE KOP VAN DE OUDE BINNENHAVEN IN TILBURG, DAT TEVENS DIENT ALS MARKERING VOOR GASTEN VAN DE PASSANTENHAVEN VAN DE STAD.

Met recht is het pand genomineerd voor de Nationale Staalprijs.
Raadpleeg voor alle informatie:
https://www.nationalestaalprijs.nl/deelnemende-projecten/detail/utiliteitsbouw/paviljoen-middenpier-piushaven-tilburg3

Oktober 2017
Aan de Hopliedenkade in Tilburg is Restaurant RAK geopend. Giel van Schaaijk en Michelle van Doorn runnen het restaurant waar je 7 dagen per week terecht kunt voor lunch en diner. Zie ook: https://restaurantrak.nl.

25 januari 2016
Iedereen enthousiast over ontwerp middenpier Piushaven.
Iedereen enthousiast over ontwerp middenpier Piushaven
Bekijk hier het artikel

28 augustus 2015
De bedrijfsunits aan de Industrieweg in Vught "de Werf" zijn inmiddels opgeleverd. Zie onderstaande foto's
Bedrijfsunits aan de Industrieweg in Vught de Werf Bedrijfsunits aan de Industrieweg in Vught de Werf Bedrijfsunits aan de Industrieweg in Vught de Werf Bedrijfsunits aan de Industrieweg in Vught de Werf
Het is een heel mooi complex geworden waar inmiddels de eerste units al in gebruik genomen zijn

Er zijn nog een paar units te koop voor de snelle beslisser.
Vraag vrijblijvend informatie bij Saris en Partners makelaars 073-6233311 (Mark Hover)


30 augustus 2013
Bekijk nu de nieuwe brochure voor project Industrieweg II in Vught.
Bekijk de brochure


25 augustus 2013
Inmiddels is het project INDUSTRIEWEG TE VUGHT aangepast en wij hebben de units vanaf heden in de verkoop er zijn al 'n paar opties vergeven, dus snelheid is geboden


Moergestel - Sonman
Momenteel zijn er van dit project nog 2 units te koop. Units zijn niet meer exclusief voor ondernemers uit Moergestel.


Berkel-Enschot - Calenwiel
Nog een paar units te koop. 

Orionprojectonwikkeling werkt samen met boris-storage bv. voor kortlopend verhuur van bedrijfsonroerendgoed.